Igen i år inviterer vi alle landets skoler og dagtilbud til at være med, når vi skyder Naturens Uge i gang med et brag mandag i uge 36. Tilmeldingen er åben, og vi håber, at I har lyst til at komme med os ud på opdagelse i naturen.

I år sætter vi fokus på naturen under overfladen, og vi skal både ud til de danske kystlinjer og undersøge livet ved strandkanten og på jagt ved søer og vandhuller for at kigge nærmere på livet under overfladen.

Tilmeldingsfristen er den 15. august for dagtilbud, hvis I ønsker en deltagerpakke. For skolerne er der sidste tilmelding den 28. august, da vi igen i år har udviklet nyt digitalt læringsmateriale, som I får adgang til i starten af august, hvis I har tilmeldt jer.


Sådan tilmelder du jer

Se videoen, hvis du har brug for hjælp til at tilmelde din skole eller institution
lup

Skoler

  • Skoler, som er tilmeldt Naturens Uge 2023, vil få adgang til vores helt nye digitale undervisningsmateriale. Skoler kan derfor ikke bestille en deltagerpakke
  • Alle skoler har adgang til Naturens Uges store materiale-arkiv med masser af spændende undervisningsforløb om naturen. Du kan finde vores materialer her!
  • Alle skoler har adgang til Naturens Uges spændende inspirationsside, hvor man kan finde et væld af sjove aktiviteter, som man kan lave udendørs. Du kan finde inspirationssiden her!
taske

Dagtilbud

  • Dagtilbud som er tilmeldt Naturens Uge 2023 kan bestille en deltagerpakke
  • I deltagerpakken er der en plakat med tilhørende klæbedyr, en vandvifte, et inspirationshæfte, en værdikupon til at bestille østershatte samt indgangen til 15 korte inspirationsfilm med naturaktiviteter under overfladen
  • Deadline for tilmelding er den 15. august
  • Alle dagtilbud har adgang til Naturens Uges spændende inspirationsside, hvor man kan finde et væld af sjove aktiviteter, som man kan lave udendørs. Du kan finde inspirationssiden her!

Digitale læringsmaterialer fra sidste år

Sidste år lancerede vi en spritny online platform til skolerne, hvor I stadig kan finde sidste års materialer. Platformen er opbygget, således I kan vælge klassetrin samt tidsinterval til aktiviteterne. Vi håber, at I vil bruge platformen, og at den vil inspirere og motivere jer til at tage undervisningen med udendørs - ikke kun i Naturens Uge.