Skoler og dagtilbud fejrer Naturens Dag i uge 36 fra mandag d. 2. til fredag d. 6. september - og I kan være med! Du skal blot tilmelde din skole, klasse, stue eller dagtilbud. Efter sommeren modtager i en deltagerpakke med inspirationsmateriale, som I kan bruge når I holder Naturens Dag. I bestemmer selv om I bruger én dag eller hele ugen. Er du i tvivl om noget, så kan du måske finde svar her. Scroll ned på denne side for at komme til tilmelding :-)

Du skal have en profil
Du skal oprette en profil for at kunne tilmelde jer. Hvis du tilmeldte jer til Affaldsindsamlingen i foråret har du allerede en profil, du kan logge ind med igen.

Deltagerpakke
Når du tilmelder jer, kan du vælge, at I gerne vil have en pakke tilsendt. Vælg mellem 0-7 år og 7-15 år.

Er vi rigtigt tilmeldt?
Du får tilsendt en bekræftelse på mail, når din tilmelding er gået igennem - modtager du ikke en mail, er I ikke tilmeldt korrekt. Log da ind igen og genoptag tilmeldingen eller tag kontakt til os - så hjælper vi :-)

For spejdergrupper og andre, der ikke er skole eller dagtilbud, men som gerne vil deltage privat i ugens løb ligesom skoler og dagtilbud: Der er ikke en knap til spejdergrupper og lign. i tilmeldingsmodulet. Vil du tilmelde en spejdergruppe til at være med privat i hverdagene ligesom skoler og dagtilbud, så klik blot at I er "institution/dagtilbud".

Opret profil

Har du ikke oprettet arrangementer hos DN før, så skal du oprette et nyt login

Log ind med eksisterende profil

Har du tidligere oprettet et arrangement, eks. til Affaldsindsamlingen, så log ind med din eksisterende profil