Opret et arrangement

Skal du være med til Naturens Uge 2023?Sådan opretter du dig

Herunder kan du ser hvordan du opretter dig som lokal arrangør.


Årets tema

Vi danskere elsker vand. Vi bader, fisker og sejler. Vi betages af det mærkværdige liv i søer, åer og vandløb, og af havets vildskab og den dybblå farve, der strækker sig så langt øjet rækker. Men i virkeligheden ved vi meget lidt om, hvad der foregår under overfladen.

Derfor er temaet for Naturens Uge i år ’Naturen under overfladen’. I løbet af ugen vil børn fra skoler, dagtilbud og frivillige aktører over hele landet trække i vaders, finde undervandskikkerten frem og finde ned til det nærmeste vandløb eller kyst for at blive klogere på livet under overfladen.

Ugen kulminerer søndag, hvor frivillige kræfter over hele landet vil være vært for arrangementer langs kysterne, som giver folk mulighed for at opleve og engagere sig i livet under overfladen og i samlet flok sende et vigtigt budskab om nødvendigheden af, at vi sikrer et hav i balance.Lån en grejtaske

Igen i år kan du låne en rygsæk med grej til gode naturoplevelser på et bibliotek nær dig. Vi har fordelt 45 rygsække med grej, der inspirerer til sjove og lærerige eventyr i naturen. Følg linket og find ud af, hvor den nærmeste grejtaske befinder sig. Taskerne kan lånes kvit of frit hele året.

taske
fiskenet

Anmod om havgrej til dit arrangement

I år kan du anmode om en særlig pakke med havgrej, som du kan bruge til at formidle om havet til dit arrangement under Naturens Uge.

Vi udlodder havgrej til arrangementer, der har mere end 25 deltagere og arrangeres af en forening eller en organisation.
Få svar på ofte stillede spørgsmål

snirkel med tang