Alle kan arrangere Naturens Uge – også virksomheder. Et arrangement på Naturens Uge er en fantastisk mulighed for at opnå synlighed lokalt, lære lokalsamfundet bedre at kende, skabe gode oplevelser og deltage i den grønne bevægelse.

Naturens Uge-arrangementer kan være store som små. Jeres arrangement kan være alt fra et stort anlagt program med samarbejdspartnere til en mindre oplevelse, der varer et par timer. Indholdet varierer meget – her er nogle eksempler:

Et år inviterede Match Racing Denmark og Middelfart Sejlklub på en dag på vandet, mens Harndrup Frugtplantage inviterede til åbent hus i en økologisk plantage. Outdoor-kæden Friluftsland inviterede på Naturens Uge, hvor deltagerne kunne lære at lave mad i det fri.

Middelfart Naturcenter afholdt natur-skattejagt for børnefamilier, mens Pilegårdens Have og Restaurant Congo i København inviterede på sanketur og bålmad i det grønne. Efterskoler og højskoler deltog også sidste år, bl.a. for at præsentere nogle af de naturoplevelser, der knytter sig til et skoleophold.


billede af ikon

Nogle virksomheder trækker på egne kompetencer og idéer, når de holder Naturens Uge, mens andre allierer sig med formidlere, naturvejledere, kokke eller instruktører. Som arrangør får man tilsendt en arrangørpakke med synlighedsmaterialer til at gøre arrangementet synligt for deltagere.

Hvis Naturens Uge lyder som noget for din virksomhed, så tøv ikke med at melde jer på banen som arrangører på Naturens Uge– det er ganske ligetil!